Een moment geduld...

Over ons

’t Witte Hoes is een divers horecabedrijf op een prachtige bosrijke, maar goed te bereiken, locatie met vele mogelijkheden.

Op dit moment beschikken wij over een restaurantgedeelte van 60 zitplaatsen, een grote zaal met 300 zitplaatsen en een zaal in de kelder met 70 zitplaatsen. Daarnaast zijn er in de kelder zes volautomatische bowlingbanen met computerscore te vinden.

Ook buiten zijn er verschillende faciliteiten te vinden. Zo beschikken wij over een midgetgolf parcours van 18 holes en is er een klootschietparcours uitgezet in de bosrijke omgeving. In de zomermaanden zijn er op het terras nog eens 200 zitplaatsen beschikbaar. Daarnaast hebben wij een eigen parkeerplaats en is er een speeltuin met vertier voor zowel de kleinere kinderen als de wat oudere jeugd die uiteraard voldoet aan alle veiligheidseisen.

Het bedrijf is sinds 1977 in handen van de familie Hogenboom-Gorter en is een echt familiebedrijf. Zoals voor ieder bedrijf is de handelsnaam ook voor ’t Witte Hoes van groot belang. De naam ’t Witte Hoes bestaat al sinds 1933 en deze zal dan ook gehandhaafd worden. In Rijssen en omgeving wordt het bedrijf nog steeds aangeduid als ‘Piet van ’t Witte Hoes’ naar de eerste eigenaar van het bedrijf.

De afgelopen jaren is hard gewerkt om een nog grotere en regionaal meer naamsbekendheid op te bouwen, dit is zeer zeker gelukt.