Een moment geduld...

Kerst 2021

Wij hebben door verschillende omstandigheden besloten om dit jaar geen kerstdiners aan te bieden. Daarnaast zullen door de nieuwe maatregelen (onder meer de verplichte 1,5 meter afstand) de bowlingbanen ook helaas gesloten zijn tijdens de kerstdagen.
Wel bieden wij u de mogelijkheid om thuis te genieten van een aantal van onze gerechten. Wij bieden tijdens de kerstdagen onze tapastafel en een aantal luxe salades aan voor thuis. 

De tapastafel & opgemaakte salades zijn te bestellen tot donderdag 23 december 12.00 uur.
Afhalen kan op vrijdag 24 december, zaterdag 25 december of zondag 26 december tussen 12.00 & 16.00 uur. 

Verder zullen wij gesloten zijn van maandag 27 december tot en met zondag 2 januari. Voor het afhalen van andere gerechten van de afhaalkaart zullen wij gesloten zijn vanaf vrijdag 24 december.

Tapastafel - € 45,95

Een heerlijke tapastafel met koude en warme hapjes voor 2/3 personen. De warme hapjes van deze tapastafel kun je thuis opwarmen op een gewenst tijdstip. Inclusief huisgemaakte bavarois - keuze uit aardbei, chocolade cookie of stoofpeer. Luxe vleessalade - € 8,95 p.p. (minimaal 2 personen)

De luxe vleessalade is een salade gemaakt met Twents rundvlees en wordt royaal afgegarneerd met onder andere: ham-asperges, paté, rollade, rosbief, brie, gevulde eieren en diverse rauwkosten.

Per twee personen krijgt u bij de salade een 1/2 stokbrood (keuze wit of bruin) met knoflooksaus & kruidenboter. 
Luxe vissalade - € 10,25 p.p. (minimaal 2 personen)

De luxe vissalade is een huisgemaakte tonijnsalade die royaal wordt afgegarneerd met onder andere: paling, forelfilet, gerookte zalm, garnalen, brie, gevulde eieren en diverse rauwkosten.

Per twee personen krijgt u bij de salade een 1/2 stokbrood (keuze wit of bruin) met knoflooksaus & kruidenboter. 


 
Reservering aanvragen